Categories :

Sex Massage er det perfekte forspil til orgasme.

Flere par bruger sex massage som forspil.

Sex massage er rykket ind i de danske soveværelser, flere par bruger det som forspil til sex. Hvor også sexlegetøj har en fast plads i dobbeltsengen, når de danske par giver den gas i soveværelset.

Interessen for sex massage er kommet i forbindelse med, at tantra massage vinder frem! Med termer som yoni og lingam massage, som henholdsvis er fisse og pik massage på godt dansk.

Mange par kombinerer en form for tantra massage, med en traditionel olie massage. Det forgår således de skiftevis at massere hinanden, med et strejf af seksuelle undertoner og kærtegn på de intime steder.

Denne massage ville ende ud med at begge parter er komplet liderlige, og ikke kan holde fingrene fra hinanden. Sex lege er det perfekte forspil, til hed og fræk sex. Man kan også købe sig til en fræk massage med udløsning.

Sexlegetøj og sex går hånd i hånd.

Er du den mere eksperimenterende type! Så vil jeg helt klart anbefale, du kombinere din sex massage med sexlegetøj. Dette kan være en magic wand, som er  massage apparat du bruge på klitoris.

Med en magic Wand, kan din partner masser dig over hele kroppen, og til sidst ende på din klitoris. Fordelen ved en Wand er at, hastigheden kan indstilles i forskellige niveauer for din nydelse.

Der er meget spændende sexlegetøj på marked, er du interesseret i vide mere om de forskellige typer! Kan du se det nyste sexlegetøj her.

Sex massage gav mig den vildeste orgasme med sexlegetøj.

Jeg har selv oplevet en sex massage, hvor min kæreste brugte en magic wand på min fisse. Det er den vildeste orgasme jeg til dato har fået, den var skruet helt op på maximum styrke da han massere min klitrois.

Det hele resultere i jeg kommer i en kæmpe sprøjte orgasme, så det sprøjter lige i hovedet på min kæreste. Min første sprøjte orgasme var en realitet, og jeg har fundet noget nyt yndlings sexlegetøj.

Du kan bestille en massage pige, hvis du er single på hotescort, det er nemt og lige til.